Eén vest dat je 4 seizoenen kunt dragen en ook nog eens op een eerlijke manier gemaakt is!

SHAKALOHA - LIFE IS FOR LIVING

Waarom een shakaloha vest?

Eén warm vest voor vier seizoenen!

Het hele jaar door draagbaar.  Heerlijke warme gevoerde vesten van 100% Nieuw Zeelandse scheerschaapwol gemaakt in Nepal. Bekijk ook de in Nepal handgebreide SHAKALOHA mutsen van dezelfde wol en gevoerd met warme fleece.

Fairtrade product én een eerlijk productie proces!

Bij SHAKALOHA staat een eerlijk productie proces met respect voor medemens en dier voorop! De oprichter André Blom is erg betrokken bij de Nepalese werknemers die de SHAKALOHA vesten maken. Hij zorgt voor prettige werkomstandigheden en een goed salaris. Door het grote succes van de vesten zijn er ondertussen 35 families die hiervan kunnen leven.

Betrouwbare en beveiligde webshop!

Vóór 13 uur besteld, de volgende dag in huis. Een uitgebreide en unieke collectie en vele kleuren, modellen én maten (t/m XXXL) en géén verzendkosten!


SHAKALOHA VESTEN en MUTSEN

De vesten van SHAKALOHA zijn uniek en op een eerlijke manier gemaakt in Nepal. Ze zijn te gebruiken als vest, jas en trui en houden je heerlijk warm. De vesten zijn gevoerd met comfortabele fleece en hebben zelfs een waterafstotende functie. Er is gekozen voor wol uit Nieuw Zeeland omdat de schapen daar diervriendelijk in de lente geschoren worden.

De vesten hoeven niet gewassen te worden maar als dat wel gewenst is dan volstaat een wolwas op 30 gaden met een beetje wolwasmiddel.  

NEPAL

De vesten van SHAKALOHA worden gemaakt in Nepal. Oprichter André Blom bezoekt de fabriek en zijn werknemers regelmatig en heeft dagelijks contact over de gang van zaken. Hij zorgt er ten aller tijden voor dat de Nepalese werknemers die de SHAKALOHA vesten maken onder prettige omstandigheden kunnen werken en een goed salaris krijgen. Door het grote succes van de vesten zijn er ondertussen 35 families die hiervan leven. SHAKALOHA heeft ook kunnen helpen na de verschrikkelijke gevolgen van de aardbeving en heeft sindsdien allerlei acties op touw gezet om de mensen in Nepal te kunnen ondersteunen.

Een greep uit de reviews van blije SHAKALOHA vest dragers

Vanessa - Facebook review

Ik houd van mijn twee vesten… ze zijn super warm! Perfect voor winderig dagen op het strand. Hangloose

Holger - Facebook review

Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld aan de Deense noordzee in een vest. Ik houd van mijn SHAKALOHA finn. Van mij 6 sterren!

Karin - facebook review

Top, warm, míjn favoriete kledingstuk!!

Mikey - instagram post

I love this Shakaloha Mustang jacket, it is insanely warm

Het woord SHAKALOHA is afkomstig van de 2 Hawaiiaanse woorden SHAKA en ALOHA. Shaka is de Hawaiiaanse handgroet waarbij de duim én pink recht gehouden worden en de middelste vingers gebogen zijn. De letterlijke betekenis van Aloha is: "To love is to share the happiness of the breath of life."

In het logo van SHAKALOHA zie je twee shaka's die met elkaar verenigd zijn. Dat staat symbool voor mensen die elkaar groeten met respect voor de medemens, de aarde en alles wat daar leeft en groeit.

Daarom is SHAKALOHA niet zomaar een merk. Ons doel is om mensen te inspireren om hun passies te delen en om je dromen na te leven. 

Onze slogan 'LIFE IS FOR LIVING' helpt ons altijd herinneren dat we zoveel mogelijk moeten genieten en dat met anderen te kunnen delen. 

SHAKALOHA - LIFE IS FOR LIVING